Την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού ανακοίνωσε η Άρσεναλ. Ο Γάλλος επιθετικός, που πέρυσι σκόραρε 21 τέρματα σε 36 εμφανίσεις με τη Μονπελιέ, υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε για τη μετεγγραφή: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες του Ολιβιέ Ζιρού. Έχει μία πολύ καλή σωματική παρουσία και είναι εξαιρετικός στον αέρα, με σπουδαίο ήθος. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Ολιβιέ και θα δώσει άλλη διάσταση στην επίθεσή μας. Έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να τα καταφέρει σε κορυφαίο επίπεδο τόσο με την Εθνική όσο και με τον σύλλογό του και είδαμε τον αντίκτυπο που είχε στην κατάκτηση του τίτλου με τη Μονπελιέ. Ανυπομονούμε όλοι να τον δούμε να παίζει με τη φανέλα της Άρσεναλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γάλλος στράικερ σημείωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ στην Άρσεναλ και αποτελώ μέλος μιας από τις σπουδαιότερες ομάδες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι τεράστια ικανοποίηση το ότι πηγαίνω σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο και ήταν ένα όνειρο, από τότε που ήμουν νέος, να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τράβηξε η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και το άγγιγμα του Αρσέν Βενγκέρ στον σύλλογο. Πάντα θαύμαζα την Άρσεναλ με την τεράστια ιστορία και υπόληψη και τώρα ελπίζω να πετύχω σπουδαία πράγματα εδώ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Κανονιέρης και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους οπαδούς της Άρσεναλ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης