Το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα είπαν μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα συγγενείς φίλοι και η οικογένεια του Άρη. Η ακολουθία τελέστηκε στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Πλαγιάρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, είπε: «Είναι απίθανο, ανέλπιστο και τραγικό αυτό που συνέβη. Μόλις το ακούσαμε στην ΠΑΕ χθες το πρωί, μας βγήκε από μέσα μας αυθόρμητα το «γιατί θεέ μου;». Είναι τραγικό. Έχω ένα νεαρό γιο, στην ηλικία του συγχωρεμένου, που έχει έξι παιδιά που παίζουν στον Άρη ποδόσφαιρο στο λύκειο της Τούμπας. Έπεσε σαν βόμβα η είδηση. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς. Είναι τραγικό και είμαστε συγκλονισμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σεμερτζίδης, που είχε δουλέψει με τον 16χρονο, ανέφερε: «Είναι παιδιά μας, ζούμε την καθημερινότητα. Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές. Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην συμβεί αυτό που συνέβη στους γονείς του Άγγελου. Ήταν καλό παιδί, καλός αθλητής, συλλυπητήρια στους γονείς και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Στη σωρό του άτυχου νέου κατατέθηκαν δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αλλά και από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Παρόντες φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου, παιδιά με τα οποία μεγάλωσε μαζί, μοιράστηκε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες και που κρατούσαν από ένα λουλούδι…Το φέρετρο λευκό, τυλιγμένο με μια σημαία του Άρη που το κουβαλούσαν στα χέρια τους οι συμπαίκτες του και με την ιαχή «Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός» την καταληκτική στιγμή της ταφής του άτυχου παιδιού!

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης