Απέσυρε τη συμμετοχή του από το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ ο Λευτέρης Μποχωρίδης, καθώς ο 20χρονος γκαρντ του Άρη αποφάσισε πως δεν είναι φέτος έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Μποχωρίδης, που βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων προς απόκτηση Ελλήνων παικτών του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18 Απριλίου 1994 και έχει ύψος 1.96.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2011 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα εφήβων του Άρη, όπως και το 2013, όταν αναδείχθηκε και μέλος της καλύτερης πεντάδας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Μέλος της εθνικής παίδων, αργότερα της εθνικής εφήβων και τώρα της εθνικής νέων, με την οποία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας το 2013 είχε σε 10 αγώνες 12,1 πόντους, 47,2% ποσοστό σε δίποντα, 78.8% στις ελεύθερες βολές και 5,2 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Αντίθετα, τις πιθανότητές του να επιλεγεί στο ντραφτ διατηρεί ο Μιχάλης Καμπερίδης του Φιλαθλητικού.
Ο 20χρονος φόργουορντ με ύψος 2.04 δεν απέσυρε την υποψηφιότητα που είχε υποβάλλει την 1η Μαΐου και θα συμμετάσχει κανονικά στη διαδικασία που φέτος θα λάβει χώρα στις 26 Ιουνίου στο “Barclays Center” του Μπρούκλιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης