Δημοσίευμα της καταλανικής «sport» αναφέρει ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ του Ολυμπιακού θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Δεκέμβριο! Όπως υποστηρίζουν στη Βαρκελώνη ο Γάλλος αμυντικός θα αποχωρήσει μεσούσης της περιόδου και θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα την Καταλονίας, αναλαμβάνοντας θέση τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές σχολές της «μασία»!

Το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία και τον επιβαρυμένο οργανισμό του Αμπιντάλ από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είναι οι λόγοι που οδηγούν τον Γάλλο στην απόφαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «sport» τονίζει ότι ήδη η γυναίκα του 35χρονου αποχώρησε από την Αθήνα και οι δύο από τις τρεις κόρες του γράφτηκαν προ λίγων εβδομάδων σε αγγλόφωνο σχολείο της Βαρκελώνης.

Μοναδικό «παράθυρο» για να καθυστερήσει το… τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του παίκτη του Ολυμπιακού είναι να προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι» στους «16» του Champions League!

Πάντως, ο Αμπιντάλ φέρεται να έχει ήδη πάρει την απόφασή του, ενώ από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρόσφατα διαψεύσει ανάλογο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στον ελληνικό Τύπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης