Η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ένα από τα κλειδιά της αναμέτρησης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γιατί δεν έγιναν πολλά φάουλ στο 4ο δεκάλεπτο.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Δεχθήκαμε 44 πόντους, που είναι πολλοί για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον Χουέρτας από το παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν σοβαρή προσπάθεια στην άμυνα και έπρεπε μέσα από αυτή να βάλουμε περισσότερα εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε αλλά όχι και από την συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες το πληρώνεις.

Στο πρώτο ημίχρονο μετά τα 5 πρώτα λεπτά βιαζόμασταν στην επίθεση και είχαμε κακές επιλογές, ειδικά από τη στιγμή που βγήκε ο Δημήτρης. Ήταν λάθος μας. Βέβαια το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν η άμυνα του πρώτου ημιχρόνου. Από την άμυνα βρίσκουμε ρυθμό».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης