Στη Θεσσαλονίκη θα πέσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής, αφού ο Άρης θα υποδεχθεί τη Βέροια, φιλοδοξώντας να επιστρέφει και στις νίκες, έπειτα από τις δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η τελευταία νίκη για τους «κίτρινους» ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Κέρκυρα (1-0) για την 4η αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» από τις 30 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (0-1) για την 5η αγωνιστική. Έτσι, παρατηρούμε ότι οι δύο αποψινοί μονομάχοι «έβγαλαν» τον Οκτώβριο χωρίς να γευτούν τη χαρά ενός «τριπόντου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αγωνιστικά, το τεχνικό δίδυμο του Άρη, Πασσιαλής και Μπουγιουκλής, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ψυχογιό, αλλά έχει στα πλάνα του τον Παπαζαχαρία, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Η πιθανή ενδεκάδα για τον Άρη: Βελλίδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο, Μιγκέλ, Παπαζαχαρίας, Μαργαρίτης, Παπαστεριανός, Σούνας, Καζναφέρης, Γιαννιώτας και Αγκάνθο.

Από την πλευρά της, η Βέροια θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους ανέτοιμους Γεωργέα και Μπεθέρα, αλλά και τον Γεωργιάδη, που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιθανή ενδεκάδα της Βέροιας: Λόπεζ, Σνάουτσερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Κάλι, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου, Κόστλι.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και σε φιλικό, τον περασμένο Αύγουστο, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης