Σημαντικό πρόβλημα στη γραμμή κρούσης της έχει η Άρσεναλ. Στα ήδη υπάρχοντα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αρσέν Βενγκέρ με τις απουσίες των Ολιβιέρ Ζιρού (αστράγαλος), Άαρον Ράμσι (θλάση), Μεσούτ Οζίλ (ώμος), Κίεραν Γκιμπς (γάμπα) και Τόμας Ροζίτσκι (γάμπα), ήρθε να προστεθεί άλλο ένα, δημιουργώντας στον Αλσατό τεχνικό των «κανονιέρηδων» έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» για τη συνέχεια.

Το τελευταίο «θύμα» της «επιδημίας τραυματισμών» που έχει «χτυπήσει» τους Λονδρέζους είναι ο Νίκλας Μπέντνερ. Ο Δανός διεθνής στράικερ αναμένεται να απουσιάσει κάποιες εβδομάδες από τις εκδηλώσεις της ομάδας του, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο για να ανοίξει το σκορ στο νικηφόρο 2-0 επί της Κάρντιφ (άνοιξε το σκορ στο 88΄), ωστόσο, στη συνέχεια γύρισε το πόδι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Μπέντνερ θα χάσει το ματς της 3ης φάσης του κυπέλλου με την Τότεναμ, μεθαύριο Σάββατο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ζιρού. «Έχουμε το Λούκας Ποντόλσκι και τον Θίο Γουόλκοτ, που μπορεί να παίξει στην επίθεση» είπε μεταξύ άλλων ο Βενγκέρ, που επισήμανε παράλληλα: «Κοιτάζοντας πιο μακριά θα μπορούσαμε να πούμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης