Ο Ενρίκε Σερένο είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως ο ίδιος τόνισε, ακόμα δεν τον έχει προσεγγίσει κάποιος από την ομάδα του Πειραιά. Ο 27χρονος αμυντικός της Πόρτο ανέφερε ότι θα βρίσκεται στις 12 Ιουλίου στην προετοιμασία της ομάδας του, όμως δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των «δράκων».

«Δεν μου έχει πει κάτι η Πόρτο ή ο μάνατζέρ μου, δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό μαζί μου. Η Πόρτο μού έχει πει να είμαι παρών στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία ξεκινά στις 12 Ιουλίου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον μου, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνω. Υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές και γερμανικές ομάδες» είπε στην «SportDay» και απάντησε στην ερώτηση αν οι «ερυθρόλευκοι» υστερούν σε δυναμική σε σχέση με γερμανικές ή ισπανικές ομάδες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι μία μεγάλη ομάδα, διεκδικεί συνέχεια τίτλους και παίζει στο Champions League. Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει στο Champions League. Κι εγώ προφανώς θα το ήθελα, θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δεχθεί κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό».

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ανέφερε: «Δεν τον γνωρίζω. Είναι νέος προπονητής, είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Μπράγκα, είναι ανερχόμενος, νομίζω πως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε μιλήσει».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης