Τη νίκη, που θα τον φέρει πιο κοντά στα πλέι οφ αναζητεί στη Δράμα ο Απόλλων Πατρών στον αυριανό αγώνα του απέναντι στον ΚΑΟΔ, για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο αρχηγός των Αχαιών, Νίκος Αργυρόπουλος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι στο «Δ. Κραχτίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΚΑΟ Δράμας έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πάμε στην Δράμα με στόχο την κατάκτηση της νίκης. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Αν καταφέρουμε αυτά τα δύο πράγματα θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής δήλωσε για τον αυριανό αγώνα στη Δράμα: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς προερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα. Θεωρώ ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα στο κομμάτι που έχουμε δουλέψει στην άμυνα και κινηθούμε σωστά στην επίθεση, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να πάρουμε τη νίκη.

Χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία και στη συνέχεια να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτή τη νίκη στην Δράμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης