«Άστραψε και βρόντηξε» η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης στο Γκεζελκίρχεν…

Η «βασίλισσα» έκρυψε την μπάλα απέναντι στη Σάλκε και, φιλοδωρώντας με… μισή ντουζίνα γκολ (6-1) τους «βασιλικούς μπλε», έκλεισε από απόψε θέση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι, όπως φανερώνει το σκορ δεν αντέχει  και ιδιαίτερη κριτική. Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν επίδειξη ισχύος απέναντι στους Γερμανούς, που υπέστησαν τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους, ενώ μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 90ο λεπτό με ένα εκπληκτικό σουτ του Χούντελααρ.

Για τη Ρεάλ από δύο τέρματα πέτυχαν οι Μπενζεμά (13΄,57΄) Μπέιλ (21΄, 70΄) και Ρονάλντο (52΄,89΄), ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για την ομάδα του Αντσελότι, καθώς οι «μερένχες» έχασαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι (Ρονάλντο 34΄).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 61 γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και ανέβηκε στην τρίτη θέση ξεπερνώντας τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, ενώ ο Μέσι έχει 66 και ο Ραούλ 71. Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι η εστία του Ίκερ Κασίγιας παραβιάστηκε μετά από 953 λεπτά στην Ευρώπη και το Κύπελλο Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Χεβέντες, Χούντελααρ

Σάλκε (Γενς Κέλερ):
Φέρμεν, Χεβέντες, Μάτιπ, Σαντάνα, Κολάσινατς (76΄ Φουκς), Μπόατενγκ (60΄ Γκορέτσκα), Νοϊστέντερ, Φαρφάν (72΄ Φαρφάν), Μέγερ, Ντράξλερ, Χούντελααρ

Ρεάλ (Κάρλο Αντσελότι):
Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο (73΄ Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία (68΄ Ισκο), Μπέιλ (80΄ Χεσέ), Μπενζεμά, Ρονάλντο

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης