Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο νικηφόρο (83-78) φιλικό με την Εφές Αναντολού, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Rixos Cup».

Οι Πειραιώτες, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους, κινήθηκε σε ρηχά νερά στο δεύτερο, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του έσπευσε να δικαιολογήσει τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά περιμέναμε την αντίδραση της Αναντολού Εφές. Πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είναι λογικό αυτή την περίοδο να μην μπορεί καμία ομάδα να παίζει καλά για 40 λεπτά.

Κάθε δύο εβδομάδες οι προπονητές βάζουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, με αποτέλεσμα, κάτι που είναι λογικό, να μην είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Ήταν μια καλή νίκη», ανέφερε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους Σλούκα και Μάντζαρη:

«Και οι δύο τους στα 22 τους έχουν πάρει δύο Ευρωλίγκες. Ο Βαγγέλης είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Έχει δουλέψει σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο. Και τους δύο τους πιστεύω πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Διπλασίασε τις νίκες του στην Τουρκία ο Ολυμπιακός,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013, 19:47

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης