Χωρίς απρόοπτα κύλησε η αποψινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο στάδιο «Pasienky» της Μπρατισλάβα, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της, εν όψει του αγώνα της Τρίτης (16/10) με τη Σλοβακία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στο σημερινό πρόγραμμα, που διεξήχθη υπό το βλέμμα περίπου 50 φίλων της «γαλανόλευκης», οι διεθνείς μας μετά το αρχικό ζέσταμα με τρέξιμο, τα σπριντάκια και τα παιχνίδια με μπάλα (σ.σ. κορόιδο), συμμετείχαν σε δίτερμα, με τον Σάντος να δοκιμάζει στην ίδια ομάδα τους παίκτες που σκέφτεται για τις δύο θέσεις (στόπερ και μεσαία γραμμή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δοκίμασε τον Παπασταθόπουλο και δίπλα του τον Κατσουράνη, ενώ στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε και ο Σιόβας ως αριστερός μπακ.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή, όλα δείχνουν πως τη θέση του Κατσουράνη (αν αγωνιστεί στόπερ) θα πάρει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αγωνίστηκε δίπλα στον Μανιάτη.

Όσον αφορά την επίθεση δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο Γκέκας-Σαμαράς, με τον Σαλπιγγίδη να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τους Έλληνες φιλάθλους, την προπόνηση παρακολούθησαν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αλλά και ο πρώην, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης