Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Θετικό πρόσημο είχε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη μας αν και θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερη… ζημιά, δεδομένου ότι χάσαμε το απόλυτο στο σύστημά μας κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, επαληθεύτηκαν οι ισοπαλίες στα παιχνίδια Μίντλεσμπρο-Νότιγχαμ (3.25), Άκριγκτον-Χάρτπουλ (3.20) και Μπέρι-Φλίτγουντ Τάουν (3.25) και όσοι μας εμπιστεύτηκαν πήραν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που πόνταραν.

Βέβαια οι τσέπες μας θα γέμιζαν πολύ περισσότερο αν δεν ακυρωνόταν το γκολ στο 90′ της Γέοβιλ, η οποία εν τέλει ηττήθηκε στην έδρα της με 1-0 από την Ίπσουιτς και αν έμπαινε ακόμη ένα γκολ στην αναμέτρηση Τορκί-Ροτσντέιλ, που έληξε 2-1, ενώ εμείς είχαμε προτείνει 4-6 γκολ.

Ας περάσουμε όμως στα παιχνίδια που υπάρχουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ την Τετάρτη. Από τη σημερινή ημέρα δεσπόζουν τα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λεβερκούζεν μοιάζει τυπική διαδικασία, μετά τη νίκη με 4-0 των Γάλλων στη «Μπάι Αρένα», ενώ από την άλλη και η Μπαρτσελόνα έχει το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στη Σίτι, μετά τη νίκη της με 2-0 στο Έτιχαντ.

Από τα δύο παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα επιλέξουμε δύο πιθανά σκορ για το παιχνίδι στο «Καμπ Νου». Οι «πολίτες» μετά την ήττα τους στο πρώτο ματς θα παίξουν τα… ρέστα τους για την ανατροπή και προβλέπουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

Ως εκ τούτου θα ρίξουμε μερικά ευρώ στα σκορ 2-2 και 3-2 υπέρ των Καταλανών, που στα δικά μας μάτια μοιάζουν πιθανά με αποδόσεις 13 και 19 αντίστοιχα.

Συνεχίζουμε με τη βασική μας τριάδα, αρχίζοντας με τον άσο της Σιόν, η οποία υποδέχεται την Ααράου σε εξ αναβολής παιχνίδι από το πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα, προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες νίκες που τους απομάκρυναν από την τελευταία θέση.

Για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο θέλουν το «τρίποντο» σήμερα και λογικά έχουν τα φόντα να το κατακτήσουν δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σε αυτό το παιχνίδι με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέρμιγχαμ και την Μπέρνλι από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Οι «μπλε» πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας τέσσερις σερί ήττες, ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Ντάις έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε 17 αγώνες και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι είναι τα 2-3 γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν προσεκτικοί, κι έτσι φρονούμε ότι το σκορ δεν θα ξεφύγει.

Η τριάδα μας θα κλείσει με τον άσο της Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενεί τη Σεντ Τζονστον. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα και λογικά θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύεται στους εκτός έδρας αγώνες της.

Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ…

149. ΣΙΟΝ-ΑΑΡΑΟΥ 1 (2.05)
153. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΕΡΝΛΙ 2-3 ΓΚΟΛ (1.70)
158. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 1 (1.70)

ΣΚΟΡ

150. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-2 (13) – 3-2 (19)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.90

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης