Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Αυστραλία κόντρα στη Μέλμπουρν Βίκτορι, προσφέροντας έτσι πλούσιο θέαμα στους 17.000 ομογενείς, που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου της Μελβούρνης, «Etihad Docklands Stadium».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πειραιά δεν είδε σαν… αγγαρεία το εν λόγω ματς και συνέτριψε με 4-1 τους γηπεδούχους, στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τη βασική ενδεκάδα του, δηλαδή τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Το σκορ άνοιξε ο Φουστέρ στο 10ο λεπτό, ο Φετφατζίδης διπλασίασε στο 23΄ και στο 25΄, με το αυτογκόλ του Φράνιτς, έγινε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Τόμσον στο 30΄, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Τοροσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολλές αλλαγές στην επανάληψη έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά ακόμη κι έτσι η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντίπαλων ήταν εμφανής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντιόγο, στο 88ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού (Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Χολέμπας) αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο της Μελβούρνης, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής πριν από την υπόλοιπη αποστολή, αφού τη Δευτέρα θα τεθούν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης