Έπειτα από μία περίοδο σχετικής ηρεμίας στην Παιανία, η χθεσινή ημέρα είχε αρκετή ένταση. Όχι επειδή το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, αλλά διότι ο Φάμπρι έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Σισοκό.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αντέδρασε στην εντολή του Ισπανού προπονητή να παίξει αριστερά στις ασκήσεις τακτικής. «Μπορώ να αποδώσω καλύτερα δεξιά. Δεν παίζω αριστερά» επέμεινε ο Σισοκό προκαλώντας την έκρηξη του Φάμπρι. «Εγώ αποφασίζω και θα παίζεις όπου θέλω εγώ. Αν δεν σου αρέσει, κάτσε έξω» του είπε ο προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση διακόπηκε για 1-2 λεπτά και, μετά το τέλος του προγράμματος, παίκτης και προπονητής τα είπαν σε πιο ήρεμους τόνους, με τον Φάμπρι να εξηγεί στον Σισοκό γιατί τον χρησιμοποιεί αριστερά, αλλά να του εκφράζει και παράπονα για την αντίδρασή του στις εντολές που του έδωσε.

Ο 57χρονος προπονητής μίλησε – σε σαφώς πιο ήπιους τόνους – και για όλη την ομάδα, κυρίως όσον αφορά στην εικόνα που είχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Κέρκυρα. «Κερδίσαμε μεν, αλλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αν ξαναπαίξουμε έτσι, δεν θα πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό» είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Το γυρίζει σε 4-3-3

Ο Φάμπρι φαίνεται πως καταλήγει στη μετατροπή του συστήματος σε 4-3-3. Στη χθεσινή δοκιμή στο τέρμα ήταν ο Καρνέζης, στα άκρα της άμυνας Σεϊταρίδης και Χουχούμης, Μπουμσόνγκ και Πίντο ως στόπερ, αμυντικό χαφ ήταν ο Σο με τον Μαρίνο αριστερά και τον Ζέκα δεξιά του, ενώ την τριάδα της επίθεσης απάρτιζαν οι Εσπάρθα στα δεξιά, Σισοκό στα αριστερά και Φιγκερόα στην κορυφή. Πάντως, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι Χουχούμης και Εσπάρθα θα είναι στο βασικό σχήμα. Ο Τοτσέ, που ακόμη δεν είναι έτοιμος, πιθανότατα θα βρίσκεται εκτός αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης