Από έναν βαθμό πήραν Εργοτέλης και Βέροια, μετά το ισόπαλο 2-2 στο Παγκρήτιο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές με τους Χαλκιαδάκη (13’) και Γιουσούφ (38’), ενώ η Βέροια απάντησε με τους Καλτσά (17’) και Μπεν (61’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά στο γήπεδο, γεγονός που απεικονίζεται στο τελικό σκορ. Μόλις στο 12’ η «βασίλισσα του Βορρά» είχε τριπλή ευκαιρία να σκοράρει με πρωταγωνιστή τον Μπεν, ενώ ο Εργοτέλης που κράτησε το μηδέν προηγήθηκε στην επόμενη φάση με γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

Η Βέροια αντέδρασε και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. Με εκπληκτικό φάουλ του Καλτσά από πλάγια και μακρινή απόσταση το σκορ έγινε 1-1, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν για δεύτερη φορά. Στο 38’ ο Χαλιαδάκης σημάδεψε με σουτ το δοκάρι και ο Γιουσούφ με νέο σουτ σημείωσε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς στο 55’, αλλά η κεφαλιά του Γιουσούφ βρήκε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 61’ με αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Λιαχούδης για χέρι του Λυκογιάννη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργοτέλης – Βέροια 2-2 (Nova sports 3)

Γκολ: 13’ Χαλκιαδάκης, 38′ Γιουσούφ – 17’ Καλτσάς, 61′ πεν. Μπεν

Κίτρινες κάρτες:
Λυκογιάννης, Χαντί, Τζανακάκης – Αμαραντίδης, Μπαργκάν

Κόκκινες κάρτες:


Εργοτέλης (Δερμιτζάκης):
Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (72′ Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78′ Παμλίδης).

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Καταλά, Μπαλάφας (41′ Γεωργιάδης), Ντουμίτρου, Μπεν (81′ Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (54′ Μπαργκάν).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης