Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο μέτοχος της ΑΕΚ, Τάκης Βουδούρης στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», μία ημέρα μετά τον επεισοδιακό αγώνα με τον Πανθρακικό, την οριστική διακοπή του και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του «δικεφάλου».

Ο κ. Βουδούρης γύρισε τον χρόνο πίσω στο καλοκαίρι του 2012, όταν ο Θωμάς Μαύρος είχε αναλάβει την προεδρία της «Ένωσης», αρχίζοντας την προσπάθειά του για τη σωτηρία του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» είχε συναντήσεις με τους δύο μεγαλομετόχους της ομάδας, Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά, ώστε να τους πείσει να χρηματοδοτήσουν εκ νέου τον σύλλογο.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Τάκης Βουδούρης στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», αφού ο Μαύρος αρχικά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Νοτιά για το συγκεκριμένο ζήτημα, απευθύνθηκε στον Πέτρο Παππά, ο οποίος, όπως τόνισε ο μέτοχος της ΑΕΚ, τον προέτρεψε να οδηγήσει τον «δικέφαλο» σε χρεοκοπία.

Ναι καλά διαβάσατε, όπως ισχυρίστηκε ο κ, Βουδούρης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ζήτησε από τον Μαύρο να την οδηγήσει στα… βράχια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» της Δευτέρας έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο-ντοκουμέντο για τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Για να είμαστε ακριβείς πρόκειται για ένα χειρόγραφο χαρτί, με το οποίο μεταβιβάστηκαν οι μετοχές των «κιτρινόμαυρων» από τον Μάκη Ψωμιάδη στον Πέτρο Στάθη.

Για έναν ιστορικό σύλλογο, όπως η ΑΕΚ, αρκούσε ένα χειρόγραφο χαρτί, προκειμένου να μεταβιβαστούν εν μία νυκτί, στις 30 Μαΐου του 2003, οι μετοχές του από τον -κρατούμενο πλέον λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων- Μάκη Ψωμιάδη, μέσω εταιρείας συμφερόντων του, στον Πέτρο Στάθη.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας… Ο «δικέφαλος» αετός από εκεί που πετούσε περήφανα, έχει φτάσει να βρίσκεται χρεωμένος με πολλά εκατομμύρια ευρώ και αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην ιστορία του με το φάσμα του υποβιβασμού στη Β’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης