Ο Μάριο Γκόμεζ δήλωσε αποφασισμένος να κληθεί εκ νέου στην εθνική Γερμανίας, αφού έχασε την τελική φάση του Μουντιάλ μετά από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού.

«Προφανώς θέλω και θα επιστρέψω στην εθνική ομάδα» τόνισε ο 29χρονος στράικερ της Φιορεντίνα, με δηλώσεις του στο περιοδικό «Sport Bild» και συνέχισε: «Η καλοκαιρινή προετοιμασία πήγε καλά και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την έναρξη της σεζόν (στην Ιταλία)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεκίνημα της πρώτης σεζόν του Γκόμεζ στη Φιορεντίνα ήταν ελπιδοφόρο, ωστόσο ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε στους συνδέσμους του γονάτου τον Σεπτέμβριο του 2013, με αποτέλεσμα να μείνει για μήνες εκτός δράσης και να χαρακτηρίσει την περυσινή σεζόν ως «την πιο άσχημη στην καριέρα μου».

Λίγο μετά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «βιόλα» τραυματίστηκε εκ νέου και έμεινε εκτός των επιλογών του Γιόακιμ Λεβ στην εθνική Γερμανίας, η οποία στέφθηκε στις 13 Ιουλίου πρωταθλήτρια κόσμου στη Βραζιλία.

Από τότε, όμως, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο μοναδικός «καθαρόαιμος» στράικερ στην αποστολή των «πάντσερ» που κατέκτησε το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποχώρησε από την εθνική Γερμανίας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες του Γκόμεζ να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης