Στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βρεθούν για ακόμη μία φορά την φετινή σεζόν αρκετοί μάνατζερ και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά παίκτες του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς με την Άντερλεχτ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Από την αρχή της σεζόν αρκετοί σκάουτερ έχουν «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών και έχουν ενημερώσει τους προϊσταμένους τους στους συλλόγους που εργάζονται. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου θα βρεθεί άνθρωπος της Ίντερ – και από την στιγμή που δεν αγωνίζεται ο Κώστας Μήτρογλου λόγω τραυματισμού – αυτό που προκύπτει είναι πως οι Ιταλοί ενδιαφέρονται για άλλον «ερυθρόλευκο». Πιθανότατα για τον Μανωλά και τον Σιόβα που έχουν ξεχωρίσει την φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις τους. Επίσης, το «παρών» θα δώσει και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Βόλφσμπουργκ, Ούλριχ Μορ, ο οποίος συνήθως κάνει τις τελικές εισηγήσεις στη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται αύριο στο «Καραϊσκάκη» ο Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος μάνατζερ αναμένεται στην Αθήνα, με σκοπό να μιλήσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας για την περίπτωση του Πελέ του Εργοτέλη και το ενδεχόμενο παραμονής του Ρομπέρτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης