Με την καλύτερη εμφάνιση της ζωής του ο Serge Ibaka (26π, 11/11 σουτ) έβαλε την υπογραφή του στη δεύτερη νίκη των Oklahoma City Thunder επί των San Antonio Spurs με 109-103.

Ο Kevin Durant έβαλε 18 από τους 36 πόντους του στα τελευταία 7 λεπτά (τους 16 συνεχόμενους!) και σφράγισε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τρεις περιόδους τον πρώτο λόγο στην επίθεση δεν τον είχε ούτε ο Kevin Durant (34 πόντοι, 9/9 βολές, 13/20 σουτ), ούτε ο Russell Westbrook (7 πόντοι, 2/10 σουτ), ούτε ο James Harden (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Οι τρεις σούπερ σταρ της Oklahoma έπαιξαν περισσότερο το ρόλο του δημιουργού, αφήνοντας τον Kendrick Perkins (15 πόντοι, 7/9 δίποντα, 9 ριμπάουντ) και τον Serge Ibaka να τελειώνουν τις φάσεις με πάσες-έτοιμα καλάθια, είτε από κοντινή, είτε από μακρινή απόσταση. Όλα αυτά συνέβησαν βέβαια επί τρία δωδεκάλεπτα, διότι όταν τα… γάλατα έσφιξαν, ο Kevin Durant βάλθηκε να μετατρέψει τον αγώνα σε προσωπικό σόου.

«Όταν ένας παίκτης τόσο ταλαντούχος σαν αυτόν, ζεσταίνεται, είναι πραγματικά δύσκολο να τον περιορίσεις. Δοκιμάσαμε διαφορετικά πράγματα αλλά δεν λειτούργησαν» είπε ο Manu Ginobili για τον Kevin Durant, που δήλωσε από τη μεριά του: «Δεν έλεγα στον εαυτό μου να σκοράρει, επειδή αυτό που κάναμε λειτουργούσε. Πασάραμε τη μπάλα και τα παιδιά έβαζαν σουτ. Ήθελα να συνεχίσω να το κάνω αλλά άρχισα να βλέπω διαδρόμους που μου έδιναν την ευκαιρία να κάνω κάποια σουτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης