Στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην Εθνική μπάσκετ των Ανδρών στάθηκε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Ηλίας Ζούρος.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός παράλληλα μίλησε για τον προσεχή αγώνα της ομάδας μας με το Πουέρτο Ρίκο, όπου διακυβεύεται η πρώτη θέση στον όμιλο της στο Προολυμπιακό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζούρου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.:

Για το κλίμα στην Εθνική μας: «Υπάρχει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους παίκτες και από τους ανθρώπους που υπάρχουν τριγύρω. Είναι εύκολο την περίοδο αυτή, μετά τα πολλά παιχνίδια, κάθε άνθρωπος να θέλει ξεκούραση για να ξαναβρεί τις δυνάμεις του. Όλοι όμως έχουν βάλει την Εθνική πάνω από όλα. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν ούτε μία μέρα ξεκούρασης και κάποιοι άλλοι παίκτες είχαν ελάχιστες μέρες μετά τους τελικούς. Δεν μπορείς να καταλάβει διακοπές έτσι. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα».

Για το ματς με το Πουέρτο Ρίκο:
«Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα απέδωσε καλά. Η Ιορδανία δεν ήταν τόσο κακή αλλά εμείς το κάναμε να φαίνεται τόσο εύκολο. Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Έχει στόχο την πρόκριση και για αυτό έχει καλέσει και όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση και ετοιμότητα, τόσο στην τακτική όσο και στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού».

Για το ποιον αντίπαλο θα προτιμούσε από τον άλλον όμιλο: «Για αυτόν τον όμιλο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Βενεζουέλα με τον κόσμο και την έδρα είναι πολύ δυνατή, η Λιθουανία έχει καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες, την ξέρουμε είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η Νιγηρία είναι καλή στο αθλητικό κομμάτι, είναι μία πολύ αλτική ομάδα. Μετά το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Βενεζουέλα θα υπάρχει μία καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον όμιλο. Η Λιθουανία είναι ένα βήμα μπροστά, αλλά η Βενεζουέλα με τον κόσμο μπορεί να κάνει πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης