Θα χρειαστεί και έβδομο παιχνίδι για να αναδειχτεί η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς στους φετινούς τελικούς του NBA, αφού οι Ιντιάνα Πέισερς κέρδισαν με 91-77 τους Μαϊάμι Χιτ στο έκτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής.

Η μεγάλη έκπληξη του φετινού NBA, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να ακολουθούν, ακούει στο όνομα Πέισερς και είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τον τελικό αποκλείοντας τους περσινούς πρωταθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πολ Τζορτζ καρφώνει εντυπωσιακά

Οι Πέισερς στηρίχτηκαν στη δύναμή τους μέσα στη ρακέτα μαζεύοντας είκοσι ριμπάουντ περισσότερα από τους Χιτ (53-33) και είχαν τους Πολ Τζόρτζ και Ρόι Χίμπερτ σε μεγάλη μέρα.

O πρώτος σκόραρε 28 πόντους με 8/14 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 3/4 βολές, πήρε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα, ενώ ο δεύτερος πρόσθεσε 24 πόντους με 11/20 δίποντα και 2/4 βολές, μάζεψε 11 ριμπάουντ και έκανε και 1 κόψιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεπερνά τον Σκότι Πίπεν και γίνεται ο 12ος στη λίστα των σκόρερ στα Play offs του NBA

Από την άλλη ο Λεμπρόν Τζέιμς προσπάθησε να κερδίσει μόνος του, αλλά δεν τα κατάφερε. Σκόραρε 29 πόντους, με 8/17 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/8 βολές, κατέβασε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο, και τελείωσε με 4 λάθη σε 42 λεπτά.

Μπος και Γουέιντ ήταν άφαντοι.

Τα πάντα θα κριθούν λοιπόν στο έβδομο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης