Στο 1-1 έμειναν Πλατανιάς και Κέρκυρα, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League, στα Περιβόλια Χανίων. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41’ με τον Ουντότζι, ενώ στο 79’ ο Μπάρκογλου ισοφάρισε με πέναλτι για τους Φαίακες.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Στο 15’ ο Μαραγκουδάκης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν βγήκε στην «πλάτη» της κερκυραϊκής άμυνας αλλά πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 29ο λεπτό ο Κάλαϊζιτς σούταρε έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Αναστασόπουλο σε δύσκολη απόκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Κρητικοί έχασαν νέα ευκαιρία στο 36’. Ο Αγκιλέρα έκανε τη σέντρα, ο Αναστασάκος πήρε την κεφαλιά, όμως ο Αναστασόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει. Η κυριαρχία του Πλατανιά καρποφόρησε στο 41΄. Ο Κάλαϊτζιτς «έστρωσε» στον Μαραγκουδάκη που σούταρε στο δεξί δοκάρι των «Φαιάκων», για να κάνει το 1-0 ο Ουντότζι στην επαναφορά της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να σκοράρει. Στο 49΄ ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Αγρίτης βρέθηκε ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Πάντως η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τον Πλατανιά στο 70’. Ο Ουντότζι, από εξαιρετική πάσα του Αναστασάκου, βγήκε τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, ο οποίος απέκρουσε και αποσόβησε το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η Κέρκυρα κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Γιάντση και ο Μπάρκογλου από τα ένδεκα βήματα πέτυχε το 1-1.

Πλατανιάς – Κέρκυρα 1-1 (Nova 2)

Γκολ: 41′ Ουντότζι – 79′ πεν. Μπάρκογλου

Κίτρινες κάρτες: Κανακούδης, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Ναζλίδης – Ηλιάδης, Τσοκάνης, Aναστασόπουλος, Βενέτης

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (82′ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Αναστασάκος (72′ Ναζλίδης).

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Παπαδήμας (46′ Τσοκάνης), Τσουμάνης (46′ Γιάντσης), Ηλιάδης, Καραλής (68′ Μπάρκογλου), Αγρίτης, Λεόν.

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης