Φανέλα βασικού θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Κακά στο αυριανό (17:00) «clasico» της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες του απέναντι στους «μπλαουγκράνα», δεδομένου ότι ακολουθεί ο «τελικός» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κι έτσι Βραζιλιάνος άσος πιθανότατα θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην άσος της Μιλαν στη συνέντευξη Τύπου για το «clasico» τόνισε ότι βλέπει το συγκεκριμένο ματς ως ευκαιρία να αποδείξει ότι περνάει ακόμη η ποδοσφαιρική… μπογιά του και ότι δεν είναι «τελειωμένος».

«Για οκτώ χρόνια ήμουν βασικός σε συλλόγους και στην Εθνική Βραζιλίας. Το να μετατραπώ από πρωταγωνιστής σε έναν συνηθισμένο παίκτη είναι κάτι σκληρό.

Μου κόστισε το να προσαρμοστώ σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, όμως οι δυσκολίες με βοήθησαν να ωριμάσω», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου προσφερθούν. Ελπίζω να παίξω το Σάββατο, ελπίζω να το κάνω το καλά και μετά θα περιμένω να μάθω τι θα αποφασίσει ο προπονητής για το ματς της Τρίτης στο Ολντ Τράφορντ.

Είναι ξεκάθαρο πως βλέπω το ματς με τη Μπαρτσελόνα ως ευκαιρία να αποδείξω κάτι, για να δείξω πως μπορώ ακόμα να φανώ χρήσιμος σε σημαντικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχει άλλωστε κάποιος που να με κάνει να αισθανθώ πως είμαι ένας τελειωμένος παίκτης».
Αναφορικά δε με τον θρίαμβο της Ρεάλ την περασμένη Τρίτη στο “Καμπ Νόου” (3-1) που την έστειλε στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, είπε:

«Το ματς της Τρίτης μας έδωσε μπόλικη αυτοπεποίθηση. Είναι πάντα καλό για μας όταν νικάμε τη Μπαρτσελόνα. Η ψυχολογία μας είναι σε υψηλό επίπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης