Με γκολ από τους Μαραγκό στο 84’ και Καλτσά στο 89’ η Βέροια κέρδισε 2-0 τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ η Βέροια ισορρόπησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Βοιωτούς καταγράφηκε στο 34’ με τον Μάντζιο να μην μπορεί να νικήσει με σουτ τον Τζινάρ. Από την μεριά της η Βέροια είχε ένα καλό σουτ με τον Μπεν.

Η ομάδα της Βοιωτίας στο δεύτερο μέρος, έχασε τετ-α-τετ για να προηγηθεί, όταν ο Μάντζιος στο 50’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζινάρ. Στο 72′ και πάλι ο Μάντζιος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο με το κεφάλι, ενώ δύο λεπτά μετά σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 84’, με τον Μαραγκό να πλασάρει τον Σηφάκη, μετά από φάουλ του Μπεν. Το τελικό 2-0 «έγραψε» στο 89’ ο Καλτσάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεβαδειακός – Βέροια 0-2 (Novasports 4)

Γκολ: 84′ Μαραγκός, 89′ Καλτσάς

Κίτρινες κάρτες: Ζίτο – Ραούλ Μπράβο, Βάσκες

Κόκκινες κάρτες:

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
Σηφάκης, Τριποτσέρης (62′ Πελέ), Στάθης, Κώτσιος, Μάντζιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (55′ Κατίδης), Τομάς, Ορτέγα (76′ Μρντάκοβιτς), Μιλοσάβλιεφ, Γκόμεζ.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο):
Τζινάρ, Νέτο, Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάσκες (82′ Βεργώνης), Καλτσάς, Τάτος (67′ Πέρες), Μπεν, Ντουμίτρου (75′ Γεωργιάδης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης