Παλικαρίσια πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία», που οδηγεί την κούρσα της Football League, το Σάββατο έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με τη νίκη της με 2-0 στην παράταση επί του ΟΦΗ, έθεσε τον τελευταίο εκτός διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βοσνιάδη με γκολ του Μανιά στο 2ο λεπτό νίκησε με 1-0 τους «μελανόλευκους» στην κανονική διάρκεια, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου με τέρμα του ίδιου παίκτη στο 108’ οι «μπλε» έκαναν το 2-0, που τους χάρισε το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έγινε η τρίτη ομάδα της Super League, μετά τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, που αποκλείεται στο Κύπελλο από αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας.

Κίτρινες: Κατσίκης, Ιασωνίδης – Ιωαννίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Κύργιας (63′ Ιασωνίδης), Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (77′ Κατσίκης), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (73′ Διαμάντης), Διαμαντίδης, Καραμαλίκης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (110′ Νύκταρης), Ζορμπάς (61′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Βιτώρος (91′ Καπουράνης), Παπάζογλου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης