Με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροια και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. O «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 34ο λεπτό λόγω αποβολής του Βιβιάν με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ η Βέροια στο ίδιο λεπτό έχασε πέναλτι με τον Καλτσά.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε με τον Φωτάκη να χάνει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 10’ ο μέσος του ΠΑΟΚ από καλή θέση δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια η Βέροια πήρε την υπεροχή. Αρχικά στο 13’ ο Γλύκος απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Καλί, στο 14΄ ο Ολαϊτάν πλάσαρε άουτ και στο 22΄ πάλι ο Γλύκος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιωάννου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια κέρδισε πέναλτι στο 34’, σε μία φάση όπου ο Ματέους Βιβιάν ανέτρεψε τον Καλτσά και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Καλτσάς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει.

Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο βελτίωσε την εικόνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 59΄, όταν ο Γλύκος κράτησε το μηδέν με έξοχη επέμβαση στο σουτ του Καλτσά.

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-0 (Νova 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:
37′ χαμένο πέναλτι Καλτσάς

Κίτρινες κάρτες:
Mπαργκάν, Καλί, Αμαραντίδης – Αθανασιάδης

Κόκκινες κάρτες:
36′ Βιβιάν

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (Μορενο), Μπαργκάν (87′ Μπελόν), Ιωάννου (58′ Κόστλι).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Γλύκος, Κωνσταντινίδης (62′ Έτο), Κουμαλό, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46′ Σταφυλλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77′ Γιάννου), Αθανασιάδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης