Για την κλήρωση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ που την έφερε αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως οι Βαυαροί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «4» αφενός γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από την ομάδα του στην διοργάνωση και αφετέρου διότι έχουν την πολυτέλεια να μην σπαταλούν πολλές δυνάμεις στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι είναι… αγκαλιά με τον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέραμε πως θα μας περίμενε μια πρόκληση στα προημιτελικά. Μετά την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, παίζουμε με την περσινή φιναλίστ Μπάγερν», δήλωσε ο 43χρόνος προπονητής στην ιστοσελίδα της «μεγάλης κυρίας» και πρόσθεσε:

«Είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι παίκτες της έχουν μαζέψει πλούσιες εμπειρίες τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, έχει την άνεση να μην σκέπτεται το πρωτάθλημα καθώς έχει προβάδισμα 20 βαθμών στην κορυφή».

Η Γιουβέντους που τελευταία φορά που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το μακρινό 1996, είναι και πάλι στην ελίτ της διοργάνωσης. Εντούτοις ο Ιταλός τεχνικός φρονεί ότι στο να φτάσει στο τρίτο της Κύπελλο Πρωταθλητριών αποτελεί ένα «όνειρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αναμετρήσεις με τη Μπάγερν ασφαλώς και θα είναι συναρπαστικές και θα τις αντιμετωπίσουμε με μέγιστη ηρεμία, συγκέντρωση και χαρά. Κυνηγάμε ένα όνειρο και θέλουμε να απολαύσουμε την εμπειρία ως το τέλος. Πέρυσι βλέπαμε το Τσάμπιονς Λιγκ από τις καναπέδες. Φέτος έχουμε επιστρέψει και έχουμε ρόλο κλειδί» κατέληξε ο Κόντε.

Επιμ΄λεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης