Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει των διπλών αναμετρήσεων της Ρεάλ Μαδρίτης με τους «μπέμπηδες» για τη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Στη Γιουνάιτεντ πέρασα ένα φανταστικό μέρος της ζωής μου. Ίσως όταν ήμουν εκεί να απολάμβανα το ποδόσφαιρο όσο ποτέ άλλοτε, καθώς ήμουν πολύ νεότερος. Το να είσαι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δεκαοκτώ ήταν ένα όνειρο! Όπως βέβαια και το να αγωνίζομαι δίπλα με παίκτες που μέχρι τότε τους έβλεπα μόνο στην τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ο καλύτερος, έχει τρομερή εμπειρία και ξέρει να εκτιμά τι χρειάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Μου έμαθε να παίρνω τις σωστές αποφάσεις εντός και εκτός γηπέδου. Γι’ αυτό έχω πει ότι είναι σαν πατέρας μου. Το σημαντικό είναι ότι ενδιαφέρεται για σένα ως άνθρωπος και η επιρροή του δεν σταματά στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Επομένως του οφείλω πολλά. Κρατάμε επαφές αλλά θα είναι υπέροχο που θα τον δω από κοντά», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης