Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η αναμέτρηση διεκόπη στο 9ο λεπτό λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στα Γιάννενα και ξεκίνησε εκ νέου έπειτα από μία ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο «Άγιαξ» της Ηπείρου διατηρήθηκε στο -2 από τον Ατρόμητο.

Ο αγώνας

 

Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αναμέτρηση, η οποία διεκόπη και άρχισε ξανά έπειτα από περίπου μία ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 9ο λεπτό ο διαιτητής Δασκαλόπουλος έστειλε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, μια και ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε μία απέραντη πισίνα.

 

Εκείνη την ώρα, στο γήπεδο εισήλθε όχημα που άρχισε να βγάζει προς τα έξω τα νερά, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι του σταδίου με ειδικές σκούπες έκαναν το ίδιο.

 

Σε συνδυασμό, λοιπόν, με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ύστερα από περίπου μία ώρα το ματς άρχισε και πάλι, όμως -όπως ήταν φυσικό- ήταν αρκετά δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο της προκοπής στους «Ζωσιμάδες».

 

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 15΄, με τον Γεωργίου να μην μπορεί να νικήσει τον Ιτάνζ, ενώ στο… ριμπάουντ η κεφαλιά του Κοροβέση ήταν άστοχη.

Μία μεγάλη φάση είχε και ο Ατρόμητος στο 35΄, με τον Κούτσι να φτάνει απέναντι από τον Φεγκρούς, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν τραγικό και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν είχε κανένα πρόβλημα.

 

Πιο ανοιχτό ήταν το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να αναζητούν περισσότερο το γκολ. Το «άγγιξαν» στο 54΄, με τον Ίλιτς να βγαίνει απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά το τελείωμά του ήταν απελπιστικά άστοχο, ενώ στο 61΄ το γυριστό σουτ του Μιχάλη έπειτα από κόρνερ έδιωξε σωτήρια ο Ιγκλέσιας.

Κίτρινες: Οικονόμου

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46΄ Οικονόμου), Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου (72΄ Ντε Βισέντι), Κοροβέσης (86΄ Κεϊτά), Ίλιτς

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (77΄ Σουμπίνιο), Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας (66΄ Νάστος), Καραμάνος (64΄ Μπρίτο), Δημούτσος, Λαζαρίδης

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης