Ισόπαλες, χωρίς σκορ, αναδείχθηκαν Βέροια και ΟΦΗ, στην πόλη της Ημαθίας, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 45ο λεπτό και ήταν για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί απείλησαν τους γηπεδούχους, όταν ο Παπάζογλου γύρισε στον Μπανούση, με τον τελευταίο να βλέπει τη μπάλα να σταματά μετά από σουτ του πάνω στον Μπάρμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 4’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο 4΄ να ανοίξουν το σκορ, με τον Πέρεθ να μπαίνει από τα αριστερά και τον Μπανούση να προλαβαίνει τη μπάλα πριν καταλήξει στον Ολαϊτάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί η Βέροια να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που «άγγιξε» το 1-0. Στο 57΄ ο Λαμπρόπουλος πέρασε στον Λόπεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σε κενή εστία. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Βέροια – ΟΦΗ 0-0 (Nova 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Πέρεθ, Κόστλι – Μπανούσης, Βιτώρος, Σαρ, Γουναρίδης, Ιωαννίδης

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
Α. Αμπάρκιολης

Βοηθοί:
Λ. Δημητριάδης, Α. Θανασακούδης

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80′ Γεωργέας), Πέρεθ, Καλτσάς (68′ Μοκάκε), Κόστλι.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης):
Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62′ Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77′ Ζαχαράκης), Βιτώρος (81′ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Οι δηλώσεις

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Βέροια): «Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμήσαμε ότι στα παιχνίδια με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ, έπρεπε να πάρουμε 5-6 βαθμούς. Ευτυχήσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, να πάρουμε έξι βαθμούς, και σήμερα είχαμε την χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τον στόχο μας. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε άλλες δυο νίκες. Στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις κινδυνεύσαμε μόνο μια – δυο φορές. Επιθετικά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου νωρίς γιατί μετά ο αντίπαλος οργανώνεται. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η προσπάθειά μας, γίνεται στον χειρότερο αγωνιστικό χώρο της λίγκας. Αντιμετωπίζουμε και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο οι παίκτες».

Γιάννης Πατράκης (ΟΦΗ):
«Ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι τόσο για μας όπως και για την Βέροια. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι, η Βέροια είχε κάποιες ευκαιρίες όπως και εμείς είχαμε, στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνεύσαμε μόνο από τα στημένα και είχαμε δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες, το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα, ήταν σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Ακολουθούν πέντε ακόμα τελικοί για μας και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης