Ακόμη πιο δύσκολο έγινε το έργο του Άρη, όσον αφορά την παραμονή του στη Super League.

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν το Σάββατο να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο» στον εντός έδρας αγώνα του με τον Πανθρακικό και το τελικό 0-0 τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα η ομάδα του Δερμιτζάκη, που αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τον βαθμό που απέσπασε παρέμεινε στο +1 από τον σημερινό της αντίπαλό (έχει 27 βαθμούς με τον Άρη να βρίσκεται στους 26).

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν επιφύλασσε ιδιαίτερα συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο του ματς, καθώς οι γηπεδούχοι, μολονότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν φλύαροι επιθετικά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- τους Θρακιώτες.

 

Στον αντίποδα η ομάδα του Δερμιτζάκη πρόσεχε αρκετά την άμυνά του και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, πράγμα που ωστόσο δεν κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο.

 

Ο Άρης είχε δύο σχετικά καλές ευκαιρίες με τον Τάτο στο 10΄ και στο 19΄. Στην πρώτη περίπτωση, έκανε γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Διαμαντάκος πήγε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το τακούνι, χωρίς να έχει επιτυχία, ενώ στο 19΄ το σουτ του Τάτου μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

Στην ίδια φάση ο Πανθρακικός βγήκε στην κόντρα, Λουσέρο γύρισε τη μπάλα, στον ο Τζάνη, ο οποίος με τη σειρά του δοκίμασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Διούδη.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 26΄ έχασαν νέα ευκαιρία με τον Βαϊρουά, να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, και τον Διούδης να αποκρούει όντας στη σωστή θέση. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Πουλίδο, που απέκρουσε σχετικά εύκολα ο Κουτσόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ όλοι θα περίμεναν τους γηπεδούχους να πιέσουν για ένα τέρμα, ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε με τρεις σημαντικότατες ευκαιρίες.

Η πρώτη στο 59΄ όταν σε αντεπίθεση για την ομάδα της Κομοτηνής, ο Βαϊρουά, καθυστέρησε και στη συνέχεια σούταρε πάνω στον Διούδη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 76΄ και στο 79΄ η ομάδα του Δερμιτζάκη έκανε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σημειώσει ένα τέρμα. Στην πρώτη ο Βαϊρουά έβγαλε στην κόντρα τους φιλοξενούμενους, άνοιξε δεξιά την μπάλα, αλλά ο Μπαϊκαρά πλασάρει άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μίνγκας έφυγε μόνος, πέρασε τον Κοέλιο, αλλά ο Διούδης έδιωξε με τα πόδια.

Έτσι το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, που προφανώς αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφυγαν αλώβητοι από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κίτρινες: Παπαστεριανός, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Αγκάνθο – Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Μακρυδημήτρης, Κουτσόπουλος

Κόκκινες: Ζαραδούκας (2η κίτρινη στο 87΄), Παπαστεριανός (2η κίτρινη στο 90+3)

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος):
Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (51΄ Τριανταφυλλάκος), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (82΄ Σούνας), Τάτος, Διαμαντάκος (72΄ Αγγελούδης), Αγκάνθο.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστσελάν, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (86΄ Μακρυδημήτρης), Λουσέρο (+90 Μελίσσης), Τζάνης (67΄ Μίνγκας).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης