Για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, παρ’ ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερά τους, μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν, τονίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το καλύτερο: «Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την πρώτη μας νίκη και ακόμη πιο σημαντικό ότι δουλεύουμε για να βελτιωθούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Να βάζουμε περισσότερα γκολ, όπως έκανε η ομάδα παλαιότερα και να είμαστε πετυχημένοι.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ δεν είναι όπως στο παρελθόν. Όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν γίνονται όλα για το αποτέλεσμα, αλλά για το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε και στο κόσμο, λέγοντας: «Έμεινα έκπληκτος από το πόσος κόσμος ήρθε στο γήπεδο με τον Πλατανιά. Είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε πετυχημένοι. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να τους αρέσει αυτό που κάνουμε. Όταν μας στηρίζουν ακόμη και στα λάθη που κάνουμε, μπορούν να μας βοηθήσουν να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης