Ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αγγλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας έκανε τον απολογισμό των δύο αγώνων με Σλοβενία και Αγγλία, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του λέγοντας πως οι γιατροί του είπαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά ανέφερε: «Απέναντι στην Σλοβενία είχαμε πολύ καλύτερη απόδοση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να το πετύχουμε. Ήταν μια καλή νίκη, ήταν για τους οπαδούς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με την Αγγλία: «Ήταν μια υπέροχη βραδιά σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Γι ‘αυτό, τόσο εμείς όσο και ο κόσμος, θα το θυμόμαστε καιρό. Απέναντι στην Αγγλία παίξαμε εξαιρετικά για 30 λεπτά. Κυριαρχήσαμε και πήραμε το προβάδισμα. Κρίμα που το γύρισε η Αγγλία. Είχαμε την ευκαιρία στο Wembley να κερδίσουμε βαθμούς».

Για το χτύπημα στο γόνατο: «Δέχθηκα ένα χτύπημα στο γόνατο. Μετά το ματς ήταν πρησμένο, οι γιατροί μας μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα, την Τετάρτη θα πάω κατευθείαν για έλεγχο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης