Στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη για τον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα είναι οι Μάρτον Φούλοπ και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, με τον πρώτο να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, έπειτα από δυο μήνες, και τον δεύτερο να είναι κατά πάσα πιθανότατα στον πάγκο.

Μετά την ολοκλήρωσης της προπόνησης στο ΟΑΚΑ ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία θα βρίσκονται οι Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέτι, Ουσέρο, Ουρτάδο, Κουρμπέλης, Κοντοές, Λέντσε, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Περόνε, Καλαντζής και Μπακασέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και οι ιδιοκτήτες της αρκαδικής ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης και παρακολούθησαν την προπόνηση.

Το πρόγραμμα, διήρκεσε περίπου μια ώρα και είκοσι λεπτά και περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με την μπάλα, καθώς και τελειώματα φάσεων. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο μεγάλος απών είναι ο Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος ως γνωστόν τραυματίστηκε στον αυχένα και είναι πολύ πιθανό να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης