Για τον αυριανό αγώνα της Σλοβενίας κόντρα στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ αναφέρθηκε ο φόργουορντ των «οικοδεσποτών» του Ευρωμπάσκετ, Γιούρε Μπάλαζιτς, τονίζοντας ότι η «επίσημη αγαπημένη» βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά, πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε. Μετά τις δύο ήττες, στο Τσέλιε, δείξαμε νευρικοί. Επιστρέψαμε, όμως, στις σωστές εμφανίσεις και αποδείξαμε πως μπορούμε να αποδώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Η Ελλάδα έπαιξε καλά απέναντι στην Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας ελπίσουμε να πάθουν κι εκείνοι ό,τι εμείς μετά τη νίκη μας επί της Ισπανίας (σ.σ. αρχικά δυσκολεύτηκαν απέναντι στη Γεωργία κι εν συνεχεία ηττήθηκαν από Κροατία και Πολωνία, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης)» είπε αρχικά ο Σλοβένος άσος, που μίλησε ακόμη:

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας: «Οι Έλληνες, παραδοσιακά, βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουν πολύ καλή ομάδα».

Για τη χθεσινή (12/09) νίκη επί της Ιταλίας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, παίξαμε σπουδαία. Δείξαμε την ποιότητά μας, είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αν και οι Ιταλοί δεν τα παράτησαν. Στο πρώτο μέρος παίξαμε αργά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Πρόκειται για πολύ σημαντική, από ψυχολογικής άποψης, νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης