Με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας αναχώρησε την Πέμπτη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, εν όψει του αυριανού αγώνα της με την Ζαλγκίρις, για τους ομίλους της Euroleague.

O προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, με δηλώσεις του λίγο πριν οι «ερυθρόλευκοι»… πετάξουν για τη χώρα της βαλτικής, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα απέναντι στο συγκρότημα του Πλάθα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ποντάρει» στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με βάση τους αριθμούς είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στη διοργάνωση, καθώς η Ζαλγκίρις είναι από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και ρυθμό που έχουμε τον τελευταίο καιρό, για να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, για να κρατήσουμε χαμηλά το μέσο όρο πόντων και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι τελευταίες εμφανίσεις και γενικά η καλή κατάσταση που βρισκόμαστε, περιμένουμε να μας βοηθήσει», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Κάουνας.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπογράμμισε ότι στην «Ζαλγκίρις Αρίνα» αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν νίκη-εκδίκηση, λόγω της βαριάς εντός έδρας ήττας στον πρώτο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχουμε ξεχάσει τι έχει γίνει στον πρώτο αγώνα, καθώς ήταν μία ντροπιαστική ήττα. Οπωσδήποτε θα πρέπει να “ξεπλύνουμε” αυτή την ντροπή και να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να μπορέσουμε να γυρίσουμε με τη νίκη και την πρόκριση στο TOP 16 από το Κάουνας» ήταν τα λόγια του άσου των Πειραιωτών.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης