Μπορεί να παραδέχτηκε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι φαβορί στα… χαρτιά, ωστόσο παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Μίτσελ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοντράρουν τους Μαδριλένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον ο Μίτσελ δήλωσε πως επειδή αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιμένει να τον υποδεχτούν με λουλούδια οι οπαδοί της Ατλέτικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για την διαφορά του αυριανού αγώνα σε σχέση με αυτόν στο «Γ.Καραϊσκάκης»: «Δεν υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία μας σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου. Λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εκτός από περιπτώσεις που αναγκαζόμαστε να κάνουμε αλλαγές, το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι γνωστό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Ατλέτικο: «Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο. Φέτος η Βαλένθια και η Σεβίλλη είναι δυνατές, γι’ αυτό ακόμη η Ατλέτικο δεν είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία».

Για την υποδοχή που περιμένει να του κάνουν οι οπαδοί της Ατλέτικο: «Το παράξενο θα ήταν να με υποδεχθούν με λουλούδια και αγκαλιές. Γνωρίζω πολύ καλά πως στην κερκίδα της Ατλέτικο θα υποστηρίξουν την ομάδα τους με δύναμη. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Μικρός ερχόμουν και έβλεπα τα ματς της Ατλέτικο. Τώρα όμως είμαι Ρεάλ».

Για το αν αξίζει ο Ρομπέρτο να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας: «Μπορείτε να ρωτήσετε τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε. Για μένα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Ένας εξαιρετικός γκολκίπερ».

Για τον προπονητή των αντιπάλων, Ντιέγκο Σιμεόνε: «Οι στατιστικές και οι αριθμοί είναι υπέρ του. Δεν έχουν ταβάνι όλα όσα μπορεί να πετύχει. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι κάπως διαφορετικές φέτος, αλλά για κανέναν δεν είναι εύκολο να παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης».

Για το πως σκοπεύει να «χτυπήσει» την Ατλέτικο: «Το Τσάμπιονς Λιγκ, μας δίνει την δυνατότητα να πλησιάσουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Πολλές φορές η αποτελεσματικότητα δεν είναι αρκετή, αφού χάσαμε από την Γιουβέντους. Πάντα όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας για το καλύτερο. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο στα χαρτιά. Δεν έχουμε ίδιες μονάδες. Αλλά με τα δικά μας όπλα θα χτυπήσουμε το ματς».

Για το ποιον παίκτη της Ατλέτικο θα ήθελε να έχει στην ομάδα του: «Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο, τον είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αν μπορούσα να είχα τον Κόκε στο αυριανό ματς, θα τον έπαιρνα(γέλια)».

Aφελάι: «Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τυπου ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Το πιο σημαντικό είναι να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα που παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι σήμερα.

Έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο. Η διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα δεν θα μας επηρεάσει. Ο Μίτσελ πάντα μας ετοιμάζει καλά και είμαστε επαγγελματίες. Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή ομάδα και οι φίλοι της στο γήπεδο είναι εντυπωσιακοί και δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Αν καταφέρουμε να παίξουμε όπως στο Φάληρο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από την αναμέτρηση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης