Υπεύθυνο για τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο τους παιδιών χαρακτηρίζει τον Σεσκ Φάμπρεγκας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας λιβανικής. Ο 38χρονος Έλι Τακτούκ ισχυρίζεται πως έμεινε άναυδος όταν είδε ότι η άσημη μελαχρινή με την οποία φωτογραφιζόταν στις καλοκαιρινές του διακοπές ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν άλλη από την τότε γυναίκα του, Ντανιέλα Σεμάν. Πλέον, η 38χρονη γυναίκα ζει με τον άλλοτε παίκτη της Άρσεναλ και τα δύο της παιδιά, 8 και 11 ετών αντίστοιχα.

«Είχα πάθει σοκ για μήνες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά ποτέ δεν ήθελα να ξαναγυρίσει σε μένα. Από την στιγμή που είδα αυτές τις φωτογραφίες σιχάθηκα την συμπεριφορά της και όλα μου τα συναισθήματα έφυγαν. Εκείνη την περίοδο προσπαθούσαμε να κάνουμε τρίτο παιδί…», δήλωσε ο Έλι Τακτούκ, που είχε παντρευτεί με την Ντανιέλα Σεμάν το 1998. «Δεν μου προξενεί έκπληξη η συμπεριφορά του. Δεν περίμενα περισσότερα από εκείνον και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Είναι ένας ανόητος 25άρης. Εκείνη τον κυνήγησε και θα τον άφηνε αν έχανε τα λεφτά και την δόξα του. Δεν είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ…», πρόσθεσε με νόημα ο Τακτούκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως από την στιγμή που εκδόθηκε το διαζύγιο, η Ντανιέλα Σεμάν έχει λαμβάνειν 2.500 λίρες μηνιαίως από τον πρώην σύζυγό της, ενώ η ίδια διεκδικούσε 10.000 λίρες!

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης