Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, όπως γράφει η καταλανική «Mundo Deportivo».

Ο 86χρονος παλαίμαχος άσος και επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα παντρευτεί την κατά… 50 χρόνια νεότερή του και προσωπική του γραμματέα Τζίνα Γκονζάλεθ. Όλα τα Μέσα της Ισπανίας ασχολούνται μαζί τους, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του χαμογελαστού ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ντι Στέφανο δηλώνει ερωτευμένος με τη σύντροφό του, αν και η οικογένειά του δηλώνει αντίθετη σε αυτόν τον γάμο. «Τα παιδιά μου είναι αντίθετα, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα φτιάξω τη ζωή μου μαζί τους και θέλω να είμαστε μαζί (με την κοπέλα)» επιβεβαίωσε ο Ντι Στέφανο, ο οποίος έμεινε χήρος πριν από οκτώ χρόνια.

Η Τζίνα Γκονζάλεθ είναι δικηγόρος, συμβολαιογράφος, προπονήτρια ποδοσφαίρου (με άδεια της FIFA), αθλητικογράφος, και βοηθάει τον Αργεντινό να γράψει τα άρθρα του στην εφημερίδα «Marca».

Η 36χρονη από την Κόστα Ρίκα ζει έντεκα χρόνια στη Μαδρίτη, έχοντας πάρει υποτροφία για το κανάλι TVE, ενώ είχε παρουσίασε δελτία ειδήσεων στην πατρίδα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007, όταν ο Ντι Στέφανο θέλησε να γράψει την αυτοβιογραφία του και το ανέθεσε σε εκείνη. Από τότε είναι αχώριστοι και η Τζίνα Γκονζάλεθ τον φωνάζει με το παρατσούκλι του, «κόκκινη σαΐτα».

Μέσα στον Απρίλιο ο Ντι Στέφανο μπήκε στο νοσοκομείο για το ετήσιο τσεκ απ του, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της καρδιάς του μετά τη χειρουργική επέμβαση όπου είχε υποβληθεί τον Δεκέμβριο του 2005.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης