Λίγες ημέρες μετά τα σενάρια που ήθελαν τη Μίλαν και τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνουν μετεγγραφική τράμπα τους Ελ Σαράουι και Μπαλοτέλι, ο Ιταλός επιθετικός φρόντισε να δώσει λαβή για νέα σχόλια και φήμες.

Αφορμή στάθηκε η αντικατάστασή του στο ματς με τη Γουεστ Χάμ στο 69ο λεπτό, αφού, σύμφωνα με την «Daily Star», βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο «στόλισε» τον Ρομπέρτο Μαντσίνι μ’ ένα μεγαλοπρεπέστατο «fuck you»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη τη στιγμή, ο τεχνικός των «γαλάζιων» δεν έδωσε σημασία, αλλά στη συνέντευξη Τύπου δεν το… άφησε να πέσει κάτω, υπογραμμίζοντας: «Ένας παίκτης δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος όταν γίνεται αλλαγή και, εάν ο Μάριο είχε σκοράρει, θα είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω και δεν μπορώ να παίξω με τέσσερις επιθετικούς. Νομίζω ότι ήταν απογοητευμένος με τις ευκαιρίες που έχασε, όχι επειδή έγινε αλλαγή».

Το θέμα ενδεχομένως να έχει και… συνέχεια, αφού ο Μπαλοτέλι έχει ενημερώσει τη διοίκηση των «πολιτών» ότι θα πάρει χριστουγεννιάτικη άδεια δύο εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι στην Αγγλία δεν διακόπτεται το Πρωτάθλημα. Ο 22χρονος επιθετικός επικαλείται την επερχόμενη γέννηση του παιδιού, κάτι που για άλλους παίκτες σημαίνει 24 άντε 48 ώρες άδεια, αλλά ο «Super Mario» θέλει να είναι ένας… στοργικός σύζυγος και πατέρας!

Άλλοι, πάλι, το ερμηνεύουν ότι γράφει τους πάντες στα παλιά του τα παπούτσια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης