Με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό εντός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το «διαζύγιο» με τον Λεονάρντο Ζαρντιμ.

Ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ προπόνησε τους Πειραιώτες το απόγευμα του Σαββάτου και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριελήφθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ζαρντίμ άφησε εκτός των επιλογών του τον Βασίλη Τοροσίδη, καθώς ο Έλληνας διεθνής οπισθοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι΄ αυτόν τον λόγο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα ο Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Ρόι Κάρολ έκανε χαλαρό πρόγραμμα.

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, οι Πειραιώτες δούλεψαν κυρίως σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και τακτική, ενώ ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκλεκτοί του Νικοπολίδη για το ματς με τον ΠΑΣ είναι οι: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μοδέστο, Τοροσίδης, Σιόβας, Χολέβας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φέισα, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Πίνο, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: «Τέλος» κι επίσημα ο Ζαρντίμ,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013, 16:55

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης