Νέα αρνητική απάντηση εισέπραξε η Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό, στη πρόταση με την οποία επανήλθε για την απόκτηση Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Οι Τούρκοι δεν πτοηθηκαν από το πρώτο «όχι» που άκουσαν προ ημερών από τους Πειραιώτες και χτύπησαν εκ νέου την πόρτα των νταμπλούχων Ελλάδας, καθώς ο νέος τους τεχνικός, Βίτορ Περέιρα επιθυμούσε διακαώς να κάνει κάτοικο Κωνσταντινούπολης τον Σέρβο μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» για ακόμη μία φορά κατέστησαν σαφές στους ανθρώπους της Φενέρ ότι ο Μιλιβόγεβιτς δεν πωλείται, κι έτσι ο παίκτης θα βρεθεί κανονικά την Τρίτη στου Ρέντη.

Έρχεται την Τρίτη ο Μάρκο Σίλβα

Εξάλλου στην Αθήνα θα αφιχθεί την Τρίτη και ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την αποδέσμευσή του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα έρθει στη χώρα μας προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τους Πειραιώτες και να πιάσει δουλειά.

Από εκεί και πέρα, δεν τιθεται κανένα θέμα απόκτησης με την μορφή δανεισμού του Εμενίκε. Το όνομα του φορ της Φενέρ είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό από τουρκικά ΜΜΕ, ωστόσο απ’ την ΠΑΕ διαψεύδουν το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης