Προτείνει ο Ba-bet-o… (Κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Το… κυρίως πιάτο του μεσοβδόμαδου κουπονιού του ΟΠΑΠ αναμένεται να «σερβιριστεί» την Τετάρτη με τα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής στη Super League να ξεχωρίζουν από αυτό, ωστόσο και η σημερινή ημέρα έχει παιχνίδια που έχουν… ζουμί.

Ας περάσουμε όμως στο στοιχηματικό «ψητό» της ημέρας και στους δύο αγώνες που έχουμε ξεχωρίσει για ποντάρισμα. Το πρώτο ματς από τη σημερινή μας δυάδα είναι αυτό ανάμεσα στη Ναντ και την πρωταθλήτρια του Σαμπιονά, Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Λοράν Μπλαν έχει μπροστά του το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τη Μονακό, όπου με νίκη θα «καπαρώνει» ουσιαστικά τον τίτλο στο Σαμπιονά.

Εντούτοις το παιχνίδι με τον σύλλογο του πριγκιπάτου μπορεί να περιμένει, καθώς η ομάδα του Λοράν Μπλαν θα βρει αποψε στον… δρόμο της τη Ναντ, στον νοκ-άουτ αγώνα για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθεί στην έδρα των «καναρινιών».

Η Παρί τη φετινή σεζόν μετράει δύο νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, με πιο πρόσφατη το «εκκωφαντικό «5-0 στο Παρκ Ντε Πρενς για το πρωτάθλημα και λογικά θα τριτώσει το καλό για την «παρέα» του Ιμπραϊμοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπλαν στο σημερινό ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καβάνι, ωστόσο η εμπροσθοφυλακή των Παριζιάνων βρίθει ποιότητας και λύσεων και το κενό του αναμένεται να καλύψει επαρκώς ένας εκ των Λαβέτσι και Μένεζ. Το διπλό το συναντάμε σε απόδοση 1.45 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και λογικά είτε εύκολα είτε δύσκολα πιστεύω ότι θα επαληθευτεί.

Το δεύτερο ματς που έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι της Τρίτης είναι αυτό ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί στο Φρίουλι για την ημιτελική φάση του ιταλικού Κυπέλλου.

Οι «ζέβρες» βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο, ωστόσο μεταμορφώνονται όταν αγωνίζονται στο εν λόγω θεσμό, έχοντας ως «θύματά» τους μέχρι στιγμής τις δύο ομάδες του Μιλάνου (Ίντερ και Μίλαν σε νοκ-άουτ ματς), ενώ στον αντίποδα οι «βιόλα» στο πρωτάθλημα φιγουράρουν στην τέταρτη θέση.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Σε αυτό το ματς φρονώ τι οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν προσεκτικές στα μετόπισθεν, επιδιώκοντας πρωτίστως να μη δεχτούν γκολ, οπότε θα εμπιστευτώ το under.

Άλλωστε η ομάδα της Φλωρεντίας εκτός έδρας είναι αρκετά σκληροτράχηλη και μπορεί να σταθεί όρθια στο Ούντινε, κρατώντας χαμηλά το σκορ.

Οι σημερινές μας επιλογές:

112. Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν 2 (1.45)
113. Ουντινέζε-Φιορεντίνα Under (1.65)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης