Χωρίς τον Νίκο Παππά, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο, αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Τρίκαλα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (17:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών. Τη θέση του Έλληνα γκαρντ πήρε ο Αντώνης Κόνιαρης.

«Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη νίκη μας επί της Φενέρμπαχτσε» σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε: «Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα κι έπαιξαν πολύ καλά στον τελευταίο αγώνα τους. Τους σεβόμαστε, όπως όλους τους αντιπάλους μας, και θα τους αντιμετωπίσουμε με προσοχή, συγκέντρωση αλλά και πίστη στις δυνάμεις μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά τη νίκη μας επί της Φενέρμπαχτσε έχουμε την υποχρέωση να μείνουμε με τα πόδια καρφωμένα στο έδαφος» επισήμανε ο Εστεμπάν Μπατίστα και εξήγησε: «Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τα Τρίκαλα κι οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, ώστε να νικήσουμε και να εξακολουθήσουμε το νικηφόρο σερί μας. Βασικά, όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα και ξέρουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να νικήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης