Yπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 19.00 στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ δίνοντας σύνθημα νίκης για την εν Ελλάδι μητέρα των μαχών, όπου διακυβεύεται η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάλιστα είχε τετ-α-τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά εμψυχώνοντάς τους, ενόψει της μονομαχίας με τους Πειραιώτες.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Ιβάνοβιτς θέλει η νίκη της να συνδυαστεί με διαφορά επτά πόντων, προκειμένου να καλυφτεί η διαφορά της ήττας (81-75) του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς Γκιστ, που θα απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ, λόγω του θετικού δείγματος σε ινδική κάνναβη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει -λογικά- και η ποινή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης