Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από δημοσίευμα που εμφάνιζε τον Λούσιο Φιλομένο να δηλώνει ότι δεν έχει εξοφληθεί από τους Θεσσαλονικείς και να απορεί το το πώς ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε την αδειοδότηση.

Οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν ψευδείς, συκοφαντικές και ύποπτες τις δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού, παρουσιάζοντάς μάλιστα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, τραπεζικό έμβασμα μέσω του οποίου αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει υπόλοιπο οφειλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Lucio Alejo Filomeno περί δήθεν οφειλών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το πρόσωπό του, παραθέτουμε το παρόν τραπεζικό έμβασμα το οποίο αποδεικνύει την πλήρη εξόφληση όλων των οφειλομένων, όπως ακριβώς ζητήθηκε με εξώδικο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου οι δηλώσεις του είναι ψευδείς, συκοφαντικές και ύποπτες. Έχουμε ήδη ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεων του και θα προβούμε στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης