Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαίο «διπλό» το Σάββατο στη Λιβαδειά, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League, παραμένοντας για όγδοο ματς αήττητος.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού και έθεσε υποψηφιότητα για μία θέση στην πρώτη πεντάδα, καθώς πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα και οι παίκτες του έδειξαν να “πατούν” πιο δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφεραν να φανούν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, που έδειχναν να φροντίζουν περισσότερο για την αμυντική τους λειτουργία, κατάφεραν σε μια από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκαν σε θέση βολής να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 38′ και μετά από κόρνερ, ο Τσουκαλάς σούταρε έξω από την περιοχή, ο Τζημόπουλος παρεμβλήθηκε, άλλαξε την πορεία της μπάλας κι έτσι έγινε το 0-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Οπως ήταν φυσικό, στο β’ ημίχρονο ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 68′ τα κατάφερε, όταν ο Μιλοσάβλιεφ πλαγιοκόπησε από αριστερά και γύρισε την μπάλα στον Κατίδη που πλάσαρε και ισοφάρισε, όμως οι γηπεδούχοι δεν το χάρηκαν για πολύ… Στο 73′ και από κάθετη μπαλιά, ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη κι έδωσε νέο προβάδισμα στον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Πετράκη κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους όποιους κινδύνουν κι έτσι πήραν μια σημαντική νίκη μέσα στη Λιβαδειά.

Κίτρινες: Στρούνα, Μπέριος, Χαρίσης, Γιακος

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης):
Σηφάκης, Τριποτσέρης, Κώτσιος, Μιλιάζες, Στάθης, Πελέ (69′ Γκόμεζ), Ζίτο, Βούκσεβιτς (46′ Κατίδης), Ορτέγκα (77′ Γιακουμάκης), Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46′ Χαρίσης), Ντάσιος (72′ Σκόνδρας), Στρούνα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Τσάβες, Ίλιτς (57′ Γιάκος), Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης