Η φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ ανταγωνιστική και η κορυφή έχει πάρει «φωτιά». Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τη νίκη της Σίτι επί της Λίβερπουλ δήλωσε ότι πέντε ή έξι ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και επεσήμανε ότι η νίκη των «Πολιτών» επί των «ρεντς» ήταν πολύ σημαντική.

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γιατί η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Premier League. Βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από το παιχνίδι, οπότε, αν έπαιρναν και αυτό το παιχνίδι, θα έφευγαν με τέσσερις βαθμούς μπροστά από εμάς» ανέφερε ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο σημαντικό στην ομάδα μας, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0, είναι ο χαρακτήρας που δείξαμε και παλέψαμε για την ανατροπή και τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την αντίδρασή μας γιατί δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με τόσο δύσκολο αντίπαλο που μπορεί να λειτουργήσει σωστά στις αντεπιθέσεις. Είναι εύκολο για εκείνους να βρουν χώρους, όμως αμυνθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε απλώς στα μισά της Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, όπου τα πάντα θα είναι πολύ κλειστά, με πέντε ή έξι ομάδες να πηγαίνουν για τον τίτλο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης