Στην παραδοχή ότι η μέτρια πορεία της Ελλάδας στον Δ’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ προκάλεσε έκπληξη τόσο στον ίδιο όσο και στους συμπατριώτες του προχώρησε ο Γιάκα Λάκοβιτς.

Ο γκαρντ των «οικοδεσποτών» τόνισε χαρακτηριστικά ότι άπαντες περίμεναν πως η επίσημη αγαπημένη θα κυριαρχήσει στο γκρουπ της, σπεύδοντας πάντως να επισημάνει ότι η ομάδα μας παραμένει μία επικίνδυνη αντίπαλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι περιμέναμε η Ελλάδα να κυριαρχήσει στον όμιλο, αλλά τελικά ήταν έκπληξη για μας που γνώρισε δύο ήττες και έρχεται στη δεύτερη φάση με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Όμως παραμένει πάρα πολύ επικίνδυνη για κάθε ομάδα», είπε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ της Σλοβενίας.

Για τους άλλους δύο αντιπάλους της ομάδας του, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε πρώτα την Ιταλία. Είχαμε παίξει μαζί της στο Κόπερ σε φιλικό, αλλά τότε απουσίαζε ο Ντατόμε και μαζί του είναι διαφορετική ομάδα.

Αυτός και ο Μπελινέλι είναι οι ηγέτες της ομάδας, ενώ παίζουν καλή άμυνα κι έχουν καλή ψυχολογία κι ενθουσιασμό. Οι Φινλανδοί το απολαμβάνουν, παίζουν χωρίς άγχος κι αυτό τους βοηθά, ενώ έχουν καλή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης